Search
imgDe Hoofdlocatie
De Hoofdlocatie
imgHet Monument
Het Monument
imgDe Oranjeboog
De Oranjeboog
imgHet Paleis
Het Paleis
imgHet Paviljoen
Het Paviljoen
imgGlas in lood
imgOpen en nieuwsgierig

Actuele informatie voor alle ouders

De meivakantie is voorbij...

Beste ouders,

Morgen, maandag 10 mei, gaan de schooldeuren weer open. De Nassau gaat weer van start en zet gelijk hoog in met de jaarlijkse CKV weken. Een langere periode staat kunst en cultuur centraal op de Nassauschool. Thema: het Noorderplantsoen. En een en ander wordt afgesloten op woensdag 9 juni. Met de leerlingen en hopelijk ook met de ouders.

Wel zijn er tijdens dit project de nodige onderbrekingen; aanstaande donderdag en vrijdag zijn de leerlingen vrij i.v.m. Hemelvaart en ruim een week later (op maandag 24 mei) is het tweede Pinksterdag. En vergeet de studiedag van 1 juni niet. Goed om te onthouden! Of kijk in de jaarkalender op onze website.

Maar wat op dit moment niet ongenoemd kan blijven: we starten morgen met gemengde gevoelens..... De afgelopen dagen zijn twee vaders die horen bij de Nassau verongelukt. Het is bizar en onbegrijpelijk. Het raakt ons allemaal enorm. Ouders van de desbetreffende groepen (2a, 4b en 8a) hebben er afgelopen zaterdag een apart bericht over ontvangen. We leven allemaal mee, zo hoort dat als schoolgemeenschap! Er komen elke maand nieuwe kleuters op school en zo gaat het altijd. Dat we na de meivakantie ouders moeten missen, dat maakt ons triest. Daar zijn we stil van.

Bekijk dit filmpje en luister naar de muziek...

Tot maandag, Cees Aandewiel.

Nassauschool

De gebouwen van de Nassau staan in de prachtige Oranjewijk bij het  Noorderplantsoen. De school heeft ongeveer 500 leerlingen en het team bestaat bestaat uit 33 leerkrachten. Er zijn twee locaties. De onderbouw is gehuisvest aan de Graaf Adolfstraat en de oudere leerlingen krijgen les aan de Nassaulaan. De school heeft een CKV-profiel: er is veel aandacht voor culturele en kunstzinnige vorming.

Actueel

Er is weer een gewone nieuwsbrief. U vindt die hier:

Lees daarin meer over hoe we vooruitkijken naar de komende weken, een terugblik op de paasviering en meer...